Innan du bokar ett pass med Djungelgymmet,
läs våra Villkor och Ansvar!

Nivå 1.

För dig som vill anpassa kroppen till att klara vardagens olika aktiviteter.

Nivå 1 är perfekt för dig som vill komma igång med träning och behöver motivation.

I skadeförebyggande syfte startar varje pass med uppvärmning i form av lätt joggning i ett lugnt tempo. Vi joggar upp till 1 km med stopp för kroppsegna övningar. Passen är drygt 60 minuter långa.

Förkunskaper; Det krävs inga förkunskaper men vilja att träna och göra sitt bästa är ett krav. Det är alltid en coach med som jobbar för att varje individ ska få ut sitt max av träningen.

Nivå 2.

För dig som har ett mål med din träning – du som  har tränat en tid men vill utveckla dina fysiska förmågor ytterligare.

I skadeförebyggande syfte startar varje pass med uppvärmning i form av lätt joggning i ett lugnt tempo. Vi joggar cirka 2 km med stopp för kroppsegna övningar. Passen är ca 90 minuter långa.

Förkunskaper; Du bör klara av att jogga 5 km.

Det är alltid en coach med som jobbar för att varje individ ska få ut sitt max av träningen.

Nivå 3.

För dig som vill träna och förbereda kroppen för en utmaning, till exempel ett OCR-lopp eller liknande.

På nivå 3 har du redan god kondition, styrka och tränar i någon form flera gånger i veckan.

i skadeförebyggande syfte startar varje pass med en cirka 3 km lång uppvärmning med stopp för kroppsegna övningar. Passen är ca 120 minuter långa.

Förkunskaper; Du bör klara av att jogga 10 km. Det är alltid en coach med som jobbar för att varje individ ska få ut sitt max av träningen.

Priser

Singelpass: 180 kr

Klippkort, 10ggr: 1300 kr
20ggr: 2500 kr
(Klippkortet är giltigt i 12 månader efter senaste laddningen.)

Privatpass, grupper och företag. Vi löser det mesta – kontakta Björn på info@djungelgymmet.se.

BG: 5450-8577

Swish: 1234747366

FAQ

Behöver jag vara vältränad för att vara med?

Vi har tre nivåer på träningspass där nivå 1 är för den som vill komma igång med sin träning och nivå 3 är för de som tränar regelbundet flera gånger i veckan. Mer om nivåerna finns att läsa under ”vår träning”.

Måste en ha särskilda kläder?

Du tränar i de  kläder du trivs i och inte är rädd om. Lager-på-lager, mössa och handskar är skönt vid lägre temperaturer. Någon modell av trailskor kan vara bra att ha, gärna med dubb om det råder halka.

Är jag försäkrad när jag tränar med Djungelgymmet?

Nej, varken du eller din utrustning är försäkrad och alla aktiviteter sker på egen risk. Vi råder dig att se över dina försäkringar.

Finns det omklädningsrum, toalett och dusch?

Det finns inte omklädningsrum eller toalett vid Djungelgymmet. Om det uppstår ett behov finns ett utedass att tillgå. Enkel sommardusch utomhus finns.