Villkor

Hantering av personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR)
För att registrera dig som deltagare i Djungelgymmet behöver vi ditt namn och dina kontaktuppgifter (adress, mobiltelefonnummer och epostadress). Dina uppgifter kommer även att användas i marknadsföringssyften (nyhetsbrev och erbjudanden från Djungelgymmet). Vi förbehåller oss rätten att lagra dessa uppgifter och kommer inte att lämna ut dem eller information om dig till någon eller något annat företag. För lagring  av uppgifterna används bokning bokningssystemet SuperSaaS och deras sekretessvillkor  går att läsa här: https://www.supersaas.se/info/sekretess. Dina personuppgifter och konto på SuperSaaS raderas per automatik efter 12 månaders inaktivitet.

Foto- och filmupptagning

Allt deltagande i Djungelgymmet är helt frivilligt. Alla aktiviteter kan komma att foto- och filmdokumenteras i marknadsföringssyfte och publiceras exempelvis på webben och på sociala medier. Genom att registrera dig så godkänner du att Djungelgymmet ges rätten  att använda foton och film där du förekommer i bild.

Ansvar och risk

Allt deltagande i Djungelgymmet sker på egen risk och vi frånsäger oss allt ansvar för personskador eller skador på kläder och utrustning. Vi rekommenderar att du ser över din olycksfallsförsäkring. Allt deltagande sker också frivilligt vilket innebär att du inte tvingas utföra några övningar som du upplever obehagliga.

Genom registrering samtycker du till att;

  • Dina personuppgifter behandlas enligt ovanstående
  • Djungelgymmet ges rätten att använda foton och film som tas i samband med träningen
  • All deltagande i Djungelgymmet sker frivilligt och på egen risk.

 

Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke, kontakta Björn Eremo (info@djungelgymmet.se.se) så raderas dina lagrade personuppgifter.